Top news

42km Tilff Bowling 633, Tilff, 10 - 99 jaar - Actief. 38km Cottage Horse Ritje met de koets, Durbuy, 5 - 99 jaar - Overig. Floreal la Roche-en-Ardenne, La Roche en Ardenne, 0 - 99 jaar..
Read more
Dan is de boordmaat natuurlijk maatgevend. Het lijkt erop dat we je niet konden verbinden Probeer opnieuw.u.b. Meet de omtrek van uw nek op de hoogte waar normaal gesproken uw boord zit. U kunt ook twee vingers..
Read more

Dippiedoe korting jumbo


dippiedoe korting jumbo

minute Dippie Doe kaartjes met korting dan kun je het beste even op de site van Dippie Doe zelf kijken of ze daar met korting worden aangeboden. Dippie Doe is qua oppervlakte het grootste indoor en outdoor speelpark van Nederland. Winter Dippie Doe: leuk uitje in de winter. Zowel binnen als buiten is van alles te doen en dit jaar is het nog leuker. Even een moment van rust? Gezin met kinderen (0-6 Gezin met kinderen (7 -14 Groep kinderen, Kinderfeestjes, Speeltuinen, Attractieparken. Tot enkele jaren geleden was DippieDoe in de winter altijd gesloten, maar in het jaar 2007 is dit veranderd. In de indoor ruimte van DippieDoe vind je onder andere een klimpaleis, een kinderkermis met het thema zeevaart en een grote glijbaan.

Op dit grote oppervlak kun je vele verschillende attracties vinden, namelijk 25 stuks. Babys, kruipertjes en rolstoelgangers: gratis. Maak een rondje in de achtbaan Tyfoon of zwier lekker rond in de zweefmolen. Adres DippieDoe, dippie Doe, ekkersweijer 1 5681 RZ Best. Dit is een all-in bedrag, dus inclusief attracties, eten en drinken.

DippieDoe, daar willen alle kinderen naartoe!
Tot wel 36 korting.
Met Jumbo geniet je van korting op de leukste Dagjes Uit in en rondom Nederland.
Z o kon je tussen 14 maart en munten sparen.w.v.

Geniet van ruim 25 attracties waaronder een kinderkermis. Ouders, begeleiders en kortingsbon van der valk restaurant 65 krijgen gratis entree bij Dippie Doe Indoor. Entreeprijzen DippieDoe, dippieDoe outdoor, kinderen, ouders en begeleiders: 11,95 euro. Zowel grote kinderen (tot 12 jaar) als de allerkleinsten hebben hier een leuke dag. Is dit niet het geval, dan is Marktplaats ook nog een goede optie. Last minute Dippie Doe. Helaas liggen de veilingen voor Dippie Doe er momenteel uit.dippiedoe korting jumbo

Supermarkt actie Dippie Doe met korting. Supermarkten zoals, Jumbo, Albert Heijn, Lidl en plus hebben vaak eens per jaar een leuke dagjes uit actie. Korting op je kinderfeestje ga naar de actie, 1-09 t/m. Korting op je e ntree via Jumbo dagje uit, t/m.


Sitemap