Top news

De veiling is ook zeer vernieuwende optie in die segment van de markt. Gelukkig hebben we de fotos nog. Ze hebben een mooie collectie aan Notebooks, Ultrabooks, 2 in 1 Devices en Macbooks. Boviet Libra: goed om..
Read more
Wij weten als geen ander hoe frustrerend het is om na de zoveelste keer een niet werkende actiecode in het betaalproces in te voeren. Mocht je een voorstel hebben voor een goed doel, dan horen we..
Read more

Kortingsbon sauna de thermen nijmegen


kortingsbon sauna de thermen nijmegen

mooie beauty- en massage-afdeling, die je ook zonder saunagebruik kan bezoeken. Mocht je vragen hebben of staan er onduidelijkheden of zelfs onjuistheden op onze website? Vriendelijk en dienstvaardig personeel. We hadden een schitterende dag.

Sauna, thermen, nijmegen, kortingsbon, thermen, nijmegen
Sauna, korting en aanbiedingen 2018 Kortingen tot 76!
Sauna en Beauty, de, thermen, nijmegen - 2018 All You Need

Daarnaast is er voor vichy kortingscodes de bezoekers de mogelijkheid om een sauna te beoordelen met de gemakkelijke reviewfunctie. Peter Super leuke dag gehad vandaag bij jullie in de sauna bedankt voor de leuke attentie van jullie appeltaart met feestelijke sterren erg mooi opgemaakt. Lees verder, schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Of van een bamboemassage en bijbruinen onder de zonnebank. Tevens beschikt De Thermen over een hammam- en rhassoulruimte en kunt u in onze event-sauna minimaal vijf keer per dag genieten van een heerlijke opgieting (löyly). Dan is deze website misschien iets voor jou. Qua aantal faciliteiten een middelgrote sauna, maar alles op vrij dicht bij elkaar, dus geen gigantisch terrein. Arrangement, zin in een heerlijk dagje relaxen en genieten mét fikse kortingen? . Wanneer je je reservering wenst uit te breiden met een behandeling of massage raden wij aan dit ook tijdig te reserveren. Wij bevestigen uw reservering per mail of indien.


Sitemap