Top news

Want waarom zou je de volle mep voor een kaartje betalen als het ook goedkoper kan? Gezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkDierentuinen. Dan kun je ook..
Read more
Vraag over extra stoelen Wij hebben een vraag over extra stoelen monteren in een auto. Winkels T, winkels U, winkels V, winkels. Je extra korting wordt achteraf bijgeschreven op je account. Dat is niet waar. WeCo Web..
Read more

Walibi korting anwb


walibi korting anwb

GPS instellingen, is locatie bepaling niet mogelijk. Vanuit de hoofdstraat beland je in France, waar je romantische, rustige attracties vindt, zoals een oldtimerbaan en een reuzenrad.

Je wordt als het ware afgeschoten vanuit een donkere tunnel, waardoor je achtbaanritje letterlijk een vliegende start beleeft. Een speciaal gevoel hoor, zo met je benen door de lucht bij snelheden van 85 kilometer per uur, op 32 meter hoogte. Het hele ritje duurt ruim anderhalve minuut.

Over, over ons, hoe het werkt, vacatures. Hou je het liever wat lager bij de grond? Superleuk en spannend om te doen. Maak een account aan via Facebook (je hoeft dan geen Duits adres op te geven) en bestel de deal! Geef je beoordeling, titel is niet ingevuld, toelichting is niet ingevuld. In te wisselen bij Walibi Holland en je bepaalt zelf welk bedrag je op de cadeaubon laat zetten. Thrillseekers gaan naar de Speed Zone. Bestel dan je last minute kaarten Walibi Holland via de website van Walibi Holland. Voor kinderen vind je tal van leuke en spannende attracties en natuurlijk ontbreekt ook een grote speeltuin niet en je kunt ook in een onwijs hoog reuzenrad. We houden je op de hoogte! Walibi bij ons bekend. Maak een ritje in zweefmolen de Super Swing en in de kinderachtbaan Drako.walibi korting anwb

Hier vind je alles. De tickets zijn te bestellen tot en met 4 november 2018.Walibi. Bestel tickets tot 9,- korting.


Sitemap