Top news

Gaming deals bij. Hiermee je een hoop zoekwerk - en natuurlijk geld - kunt besparen. Elke dag kun je bij m een nieuwe dagaanbieding vinden. Tijdens de Bulk 10-Daagse zijn heel veel producten flink afgeprijsd met kortingen..
Read more
Waar vind ik mijn persoonlijke vouchers? Kijk hierom altijd, voor je jouw bestelling afrondt,. Inhoudstabel, geldig van.09 t/m! Je vindt de code onder "Mijn Lesara-account" "Mijn tegoedbonnen". Bij Lesara zijn er geregeld kortingen en andere promoties waarbij..
Read more

Daluren 40 korting ns


daluren 40 korting ns

2018 in april 2018 bestelt u de NS Lentetoer. Let wel op dat deze OV kaartjes alleen zijn te gebruiken op zaterdag en zondag. Dit betreft een set van 7 eenmalige chipkaarten die niet aan periodes van 2 maanden gekoppeld zijn. Tevens worden er combitickets dagretour entreetickets aangeboden, tegen minimale tarieven om treinuitjes te stimuleren. Je kunt ze vergelijken op bijvoorbeeld kosten en geldigheid in een bepaalde regio door de filters aan de linkerkant te gebruiken. Looptijd actie: 10 ns korting kaartje kopen november 2014 t/m 23 november 2014. Aanbiedingen zijn verkrijgbaar van 10 t/m 20 euro, waarmee een dagje weg per trein weer aantrekkelijk wordt. Een trein actie nodig? In de voordeeluren (niet te verwarren met de daluren ) geldt de 40 korting niet alleen voor het VDU, maar ook als korting met een Grensabonnement buiten het vaste traject. De kaarten zijn te koop bij vestigingen van Albert Heijn, maar raken snel uitverkocht (opop).

daluren 40 korting ns

NS Dagkaart met korting: Bespaar tot meer dandaluren 40 korting ns

Een CJP-pas is er voor iedereen tot 30 jaar. De groepskorting van de NS Groepsticket kan oplopen tot een ticketprijs van 4,93 per persoon per enkele reis bij groepen van 7 personen. Bestaande voordeelurenabonnementen kunnen nog steeds verlengd worden en kunnen ook overgezet worden op een nieuwe OV-chipkaart wanneer de geldigheid daarvan afloopt of bij verlies, diefstal of een defect. Meer informatie vindt u op: /Groepsticket Goedkope treinkaartjes naar Belgi T/m is het mogelijk om een goedkope treinkaartjes naar Belgi te bestellen, waarmee u naar elke bestemming in Belgi kunt reizen. AH NS dagkaart De AH treinkaartjes zijn weer te koop. Met het Dal Voordeel abonnement reist u het hele jaar met 40 korting de daluren en het weekend. Daarom verkoopt Thalys op uizenden treinkaartjes voor slechts 20,- naar alle bestemmingen van Thalys!


Sitemap