Top news

Genoeg tijd om te schuiven met meubels en 100 tevreden te zijn met je aankoop of tch te besluiten om een retour te doen. We houden de webshop van Leenbakker goed in de gaten, en daarnaast checken..
Read more
There are no extra charges to use them. The time may be an estimate. Vervolgens selecteer je de data en tijden en kan je bij Schiphol reserveren. Betalen kan met iDeal of creditcard. See the route. Standard..
Read more

Online treinkaartjes met korting


online treinkaartjes met korting

hot dog of een andere versnapering. Deze gezinstreinkaartje geldt voor 2 volwassenen en 2 kinderen en dat voor maar 30,-! Er loopt weer een NS dagkaart (stempel- en chipkaart ineen) actie bij Blokker. Op het opgegeven traject kun je vervolgens reizen. Bij deze warme dranken mag u ook nog een gebakje met slagroom uitkiezen. Aantal personen: 1 volwassene 2 kinderen (4 t/m 11). Klik hier voor de link naar de actie. Deze NS dagkaarten zijn van 10 maart t/m te koop voor 17,00. Wanneer u dit heeft gedaan bespaard kortingscode bonprix 2018 u 32,- op een dagkaart waarmee u vervolgens een dag lang vanaf.00 uur door heel Nederland kunt reizen. De kaart blijft geldig t/m en is alleen geldig op de zaterdag en de zondag.

Kruidvat heeft dit jaar weer afgetrapt met waarschijnlijk de goedkoopste treinkaart actie van dit jaar. Een CJP-pas is er voor iedereen tot 30 jaar. De NS dagkaart van Kruidvat is te gebruiken tot en met en geldig voor 1 persoon en is toegestaan in alle treinen binnen Nederland. Nadeel is weer datje de NS dagkaart van Kruidvat niet kunt gebruiken op de komende feestdagen. Dus in en uitchecken wanneer u reist met de NS, GVB, RET, GVB, HTM, en HTMbuzz en afstempelen bij Veolia, Breng, Arriva, U-OV, Connexxion, EBS, GVU, Syntus en Obuzz.

Deze NS dagkaartactie is te gebruiken bij alle binnenlandse treinvervoerders. 98,40 3 kaartjes kosten 64,99.p.v. Dat geldt efteling bosrijk korting anwb ook voor de Intercity Direct (tussen Schiphol en Rotterdam.v.). Wanneer je deze NS dagkaarten online aanschaft komen er nog 4,- verzendkosten bij. Hema NS dagkaart actie De hema heeft weer NS dagkaarten in de aanbieding. Of reis je doordeweeks met zn tween? Let er op dat deze NS dagkaarten van Spoordeelwinkel alleen geldig zijn in NS treinen en de actie niet alle filialen geldig zijn. Ook is het mogelijk om gedurende de Treinpakkers een. Ook dit keer betreft het weer een e-ticket. Ga naar deze link, kies eindbestemming Amsterdam of Eindhoven; Voor de bovenstaande kortingscode in; Betaal 8,95 met iDeal; Print het e-ticket uit en neem je legitimatie mee.

Looptijd actie: t/m 31 december 2013 Prijs: 30,- Geldigheid NS dagkaart: t/m 31 december 2013 Aantal personen: 1 Inclusief tracatie: nee Treinvervoerde: Alleen geldig in NS treinen Link: C1000dagjeuitactie NS Spoordeelwinkel Naast de treinkaartacties van C1000, Kruidvat, Blokker enz heeft ook NS zelf regelmatig interessante. Namelijk een NS dagkaart voor alle binnenlandse treinen plus de mogelijkheid om met deze goedkope treinkaartjes onbeperkt gebruik te mogen maken van alle metros, bussen en trams van RET en de trams en RandstadRail van HTM alleen hun nachtbussen zijn hiervan uitgezonderd. Deze goedkope treinkaartjes van de hema zijn te koop van t/m en zijn te gebruiken t/m 2 februari 2014. Doordeweeks is reizen na 9:00 uur toegestaan.


Sitemap