Top news

Voorwaarden- Geldig bij een bestelling vanaf. NB Promotiecodes zijn alleen beschikbaar als onderdeel van tijdelijke campagnes. Per veiling kan slechts én promotiecode verzilverd worden. Na het verstrijken van de geldigheidsdatum is de korting niet meer geldig. 5..
Read more
Korting vanaf een bepaald orderbedrag (bijv. . Maak nu vanaf 49,-, meer informatie en voorbeelden, grote formaten, maximale formaten kennen wij niet. Klik voor kortingscode, actiecode ShoesForFashion Extra Korting Sale. Hardlopers, contourcollage, kies je vorm, upload je..
Read more

Kortingscode postnl geboortezegels


kortingscode postnl geboortezegels

versturen door, als je liever geen geboortezegels wilt overhouden, dan kun je gebruik maken van de verzendservice. Zo koop je hier postzegels, pakketzegels, kaarten, enveloppen, dozen, schrijfwaren, cadeaubonnen, telecom producten en nog veel meer. Als er op de geboortezegel een waarde staat, dan moet je zegels bijplakken tot de huidige waarde (nu: 0,78). De geboortekaartjes worden dus niet (zoals bijvoorbeeld medische dossiers, of rouwkaarten) in een apart postcircuit verstuurd. Regelmatig een aanbieding of actie, korting met een kortingscode, meer kortingscodes.

Bestel Rouwpostzegels, zie ook: Vraag antwoord. Voor de geboortekaartjes geldt -net als alle andere reguliere post- dat de geboortekaartjes in principe de volgende dag binnen Nederland worden bezorgd (in ongeveer 95 van de gevallen) en dat het in ongeveer 5 van de gevallen een dagje langer duurt. Direct naar: Bij dit online PostNL Postkantoor kan je terecht voor enorm veel artikelen op het gebied van post, brieven en telecom. Help Elkaar Met Besparen! Soorten postzegels, geboorte postzegels, de geboorte van een baby is een bijzonder en feestelijk moment. Naar de actie, alle tijdelijke aanbiedingen van Tinydeal op een rijtje. Dankzij de geboortezegel op de envelop, kan de ontvanger van je geboortekaartje direct al zien dat het om een geboortekaartje gaat! Met de speciale geboortezegels maakt u uw geboortekaartje extra bijzonder.

Zelf een kortingscode voor PostNL gevonden? De speciale postzegels voor rouw, liefde of geboorte kosten evenveel als een gewone postzegel. Zodra er een nieuwe korting is, dan vind je die direct terug op deze pagina! Je houdt dus geen geboortezegels over! De geboortezegels hebben de waarde 1 (een postzegel met de waarde 1 is voor het verzenden van kaarten en brieven tot en met 20 gram). Voor het versturen van je geboortekaarten kun je gebruik van de speciale geboortezegels van PostNL. Je kunt dus direct de artikelen in het winkelmandje plaatsen die je nodig hebt!


Sitemap