Top news

Voor een groep van 0-15 personen zijn de extra kosten 3,-.p.). Melding verbergen, meer info). De Hortus heeft twintig hectare aan tuinen en ligt ten noorden van het dorp Haren. Doe mee met educatieve activiteiten voor..
Read more
BTW: 4,92, lED verlichting reclamebord 10W 3000K 230V. BTW: 16,49 Radar sensor bewegingsmelder 12-24Vdc Radar sensor bewegingsmelder welke rechtstreeks aan te sluiten is op 12-24Vdc. BTW: 14,26 Adapter plug female 5,5mm x 2,1mm adapter plug voor vele..
Read more

Fitness korting werkgever


fitness korting werkgever

volledig kosteloos voor jouw organisatie. Dit is een kosteloze dienst vanuit Bedrijfsfitness Nederland: een onafhankelijke intermediair in bedrijfsfitness. In dit plan wordt bedrijfsfitness als een cafetariamodel aangeboden. Of je fitnesst al wel, maar zou dit graag voordeliger willen doen. Samen bepalen we hoe groot het financile voordeel is voor medewerkers. Bedrijfsfitness Startweken, waarbij er mooie prijzen zijn te winnen voor alle bedrijfsfitnessdeelnemers. Maar er is meer dan alleen financieel voordeel: aandacht voor de vitaliteit van uw medewerkers draagt bij aan het verhogen van de arbeidsproductiviteit en het verlagen van het verzuim, win-win! Deze verrekening zorgt voor een belastingvoordeel van maar gemiddeld 40!

Staat er een businesstrip gepland? Laten we ons inzetten voor een vitale werkvloer.

Fitness korting werkgever
fitness korting werkgever

Vitale collegas zijn effectiever en presteren beter. Bij Basic-Fit kan je ook trainen in Belgi, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. Investeren in vitaliteit loont direct! De korting ontstaat door belastingvoordeel, een werkgeversbijdrage, of een combinatie van beide. Trainen op de nieuwste apparaten van Matrix. Medewerkers kiezen zelf waar zij met voordeel willen sporten. U kunt alleen in de tijd van de baas' fitnessen, als de bedrijfsarts u doorverwijst in verband met werkgerelateerde klachten. Bij uw manager of personeelsadviseur kunt u navragen wat de mogelijkheden zijn bij uw organisatie. Deze zogenoemde 'werkgeversbijdrage' zorgt ervoor dat jouw kortingsbonnen drogist voordeel nog verder oploopt. Met ruim 2500 sportlocaties is er keuze genoeg. Door herhaaldelijke promotie blijft bedrijfsfitness onder de aandacht. Medewerkers die sporten, verzuimen jaarlijks gemiddeld 6 dagen minder.

Hoe komen we tot dit succes? Van crossfit tot yoga en van basic centra tot multifunctionele centra.


Sitemap