Top news

Ze staan voor je klaar op werkdagen van 8:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 18:00 uur. De sale is altijd verbonden met een nieuw seizoen; het perfecte moment om nieuwe kleding te..
Read more
Je hoeft niet bang te zijn, de slangen en giftige kikkers zitten veilig achter glas! Vlinders, de sterren van de show zijn de vlinders! In het nagebouwde tropische regenwoud zijn allerlei dieren samengebracht die je in de..
Read more

Korting op efteling


korting op efteling

te vinden. De shows zijn echt fantastisch en zeker de moeite waard om een keer te beleven! Het bezoek aan het park dient op dezelfde dag plaats te vinden als je bezoek aan de voorstelling caro. Daarnaast heb je misschien nog een paar winkels en een restaurant, maar dat is het dan ook wel. Die kun je ver van te voren boeken, maar als je meer zin hebt in een spontane overnachting in combinatie met bezoek aan het park, dan kies je voor een last minute boeking.

Ook voor mensen die het financieel niet breed hebben, is het mogelijk om naar de korting ecco Efteling te gaan. Je krijgt dan een gratis entree Efteling. Dit komt vanwege de unieke constructie van Efteling. Ben je nog geen lid van een loterij, dan kun je overwegen je aan te melden om zo ook kans te maken op goedkope of zelfs gratis Efteling kaartjes. Houd je lidnummer bij de hand als je bestelt, de Efteling korting wordt anders niet berekend! De parkeerkaarten zijn verkrijgbaar in het Efteling Theater. Bekijk hier de mogelijkheden voor een Efteling overnachting Winter Efteling In de winter ziet de Efteling er anders uit dan in de zomer.


Sitemap