Top news

As a Platinum member, you will get upto 15 of discount for your online purchase with no booking fee and Bonus parking days for your every 7 days paid booking. If you are already a member please..
Read more
Voor zon kortingsactie moet je geluk hebben of afwachten tot er een actie loopt. Maar denk ook aan Laptops die met ruim 200 afgeprijsd worden en keukenapparaten die met forse discount van de hand wordt gedaan. Exclusieve..
Read more

Korting kaartjes bioscoop


korting kaartjes bioscoop

verzilveren. Sta je op het punt om een Xbox One of PlayStation 4 aan te schaffen? Combineer je bezoekje met een diner! Zo pak je bijvoorbeeld korting als je onder de 18 bent, of juist als je 50 of 65 bent. Heb je zelf nog tips om te besparen op je bioscooptickets? Bovendien betaal je zon 2,50 minder voor je ticket. Zelfs als je niet van plan bent om op korte termijn naar de bioscoop te gaan, kan het toch een goede deal zijn. Hier zullen wij je tips geven over hoe je nou echt voordelig naar de bioscoop kan gaan en die nieuwe kaskraker in goede kwaliteit op een groot scherm kan kijken. Die punten heb je zo gespaard, aangezien een bakje Campina kwark bijvoorbeeld al 5 punten waard. Een goede deal al zeggen wij het zelf.

Ook dan krijg je 2 korting op de totale ticketprijs. Kortingscode plus 4 handige tips om korting te pakken op Xbox of PlayStation. Korting voor jongeren en ouderen. Er zijn echter ook mogelijkheden om je diner en ticket in én te kopen. Gouden tip van, vind je eten en een bioscoopje pikken toch aan de dure kant? Met de Pathé Midweek Voucher kunt u voor slechts 7,50 (normaal 10,75 voor volwassenen en 8,- tieners vanaf 12 jaar) op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag naar én van de 25 Pathé -of CineMec korting ov studenten vakantie bioscopen in Nederland om uw favoriete film te bekijken. Dan is de sneak preview iets voor jou. Ga op het juiste moment naar de bioscoop. Koop een voordelig abonnement, kun je geen genoeg krijgen van de bioscoop? Zo zijn de kaartjes vaak een jaar geldig en je maakt die tickets vast wel binnen een jaar. Toch is het niet verkeerd om je alvast te orinteren.


Sitemap