Top news

Vakantiegangers orinteren zich op een divers aanbod van mooie accommodaties en reizen, foodies halen hun hart op tijdens de workshops en proeverijen en shoppen de lekkerste streekgebonden delicatessen op de foodmarkt. Voor de puurste biologische olijfolie moet..
Read more
Laarzen / boots, enkelhoogte elegant veter enkellaarsje, tamaris black. Vroeger hadden de mensen niet zoveel keus. 5.0, eerste keer besteld en tevreden over het product. NMag absoluut geen tijd of moeite kosten. Groen 169,95 laarzen / boots..
Read more

Korting pathe groningen


korting pathe groningen

van ga je hiermee akkoord). Lijst, topkortingen, lijst, kaart, op categorie, muziek. De kaarten bij VVV Groningen (Grote Markt 29) zijn te koop op vrijdag vanaf 12:00-18.00, op zaterdag van.00-17.00 uur en op zondag van.00-16.00 uur. Krijg 20 Iberostar korting op een hotel in Spanje. Beide kortingen gelden niet: - in combinatie met andere kortingen en/of acties - voor Pathé Events en andere speciale voorstellingen - op erkende feestdagen en in de kerstvakantie. CJP-pashouders dienen bij de ticketcontrole een geldige CJP-pas te laten zien.

Korting pathe groningen
korting pathe groningen

Genoeg tijd dus om vooral doordeweeks voordelig een filmpje te pakken! Uit Groningen biedt een selectie van voorstellingen en concerten voor de helft van de prijs. Voorwaarden: De Pathé CJP-korting en/of de Pathé Studentticket kunnen per Pathé bioscoop verschillen. De deelnemende partijen zijn: De Oosterpoort en de Stadsschouwburg, Grand Theatre Groningen, Martiniplaza, NNO, Noord Nederlands Toneel, Pathé Groningen, Groninger Museum, vrijdag, Theater het Kielzog en Groninger Forum. Boek dan je verblijf bij Iberostar en gebruik deze kortingscode. Op datum, altijd korting (geen datum oktober. Geldig voor een verblijf van tot. Let op: - Per evenement wordt een beperkt aantal kaarten beschikbaar gesteld. Tot 2,-, pathé. De Last Minute kaarten zijn vanaf.00 uur verkrijgbaar op deze pagina en bij VVV Groningen op de Grote Markt.

Tijdschriftenbon kortingscode
Bouwmarkt korting
Wanneer korting met ov chipkaart


Sitemap